Algemeen

Blink Advies is een onafhankelijk adviesbureau voor arbodienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. Met duidelijke adviezen en een gezonde kijk op de zaak zorgen wij voor een optimale afstemming tussen uw bedrijf en de mensen die voor u werken. U kunt Blink Advies inzetten voor inventarisatie, voorbereiding, begeleiding, uitvoering en evaluatie van uw arbozaken. Wij kunnen een arbozorgsysteem voor u opzetten en u ondersteunen bij het verzuim- en re-integratiemanagement van uw bedrijf. Denk echter ook aan preventie, coaching, bedrijfshulpverlening, bedrijfsveiligheid, gezondheidsmanagement, periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek en preventief medisch onderzoek.

Wilt u alleen advies inwinnen? Of wilt u alle arbozorgen uit handen geven? Hoe uitgebreid u onze diensten in wilt zetten, is helemaal aan u. Blink Advies levert maatwerk van hoge kwaliteit.

Op deze website vindt u informatie over onze diensten. Heeft u vragen of wilt u eens persoonlijk kennismaken? Neem contact met ons op!