ARBO-Management : compleet maatwerk

De omstandigheden waarin medewerkers in een bedrijf werken, zijn gebonden aan een groot aantal voorwaarden, die in de Arbowet zijn vastgelegd. Deze wetgeving wordt voortdurend gewijzigd en aangepast aan nieuwe normen en eisen. Als werkgever moet u steeds op de hoogte zijn van die veranderingen en uw arbobeleid daarop aanpassen. Een arbozorgsysteem laat u op gestructureerde wijze de risico’s voor de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers beheersen. Het zorgt ervoor dat u altijd aan de laatste eisen en regels kunt voldoen.

Zo’n arbozorgsysteem kost tijd en energie. Bent u liever bezig met de kerntaken van uw bedrijf? Blink Advies neemt het arbomanagement graag van u over.

Wij bieden een op maat gesneden en compleet arbozorgsysteem, waarin de veiligheid, welzijn en gezondheid van uw medewerkers zijn verwerkt. Dit Arboplan is volledig afgestemd op uw bedrijf en omvat:
• een totaalprogramma, waardoor u zich als ondernemer of bestuurder volledig kunt richten op uw kernactiviteiten;
• de zekerheid dat u voldoet aan alle wettelijke voorschriften, inclusief de nieuwe Europese richtlijnen;
een uniek concept dat reeds bij meer dan honderd aangesloten bedrijven leidde tot een daling in verzuim!

Bent u benieuwd welke voordelen het Arboplan van Blink Advies uw bedrijf biedt? Neem contact met ons op voor meer informatie!